Vše pro vaše zdraví...
+420 731 372 222
CS
Přihlášení

Tropic Marin® Syn-Biotic - sůl s probiotiky a prebiotiky

Tropic Marin® Syn-Biotic Sea Salt

TM Syn-Biotic - sůl s probiotiky a prebiotiky pro zdravější útesová akvária

Farmaceuticky čistá mořská sůl s probiotickými bakteriemi a prebiotickou výživou pro bakterie

Nová mořská sůl Tropic Marin® Syn-Biotic Sea Salt 4 kg, 10 kg, 25 kg obsahuje probiotické bakterie pro ryby a krevety a také speciální prebiotickou bakteriální výživu sloužící ke zvýšení objemu důležitých probiotických bakterií a tím k vytvoření velmi nízkého nutričního prostředí důležitého v akváriích pro velmi barevné LPS a SPS korály. V důsledku této jedinečné kombinace důležitých kmenů probiotických bakterií s prebiotickými přísadami docílíme synergického účinku.

Tropic Marin® Syn-Biotic Sea Salt je ideální, když zařídíte novou nádrž anebo když stále rozšiřujete nebo se zvětšuje (růst) osazenstva nádrže. Bylo prokázáno, že probiotické bakterie pomáhají překonat stres a choroby při současném zlepšování zdraví a pohody ryb a korýšů.                        

Pro co nejlepší výsledky se doporučuje vyměnit část vody akvária za vodu připravenou ze soli Tropic Marin® Syn-Biotic Sea Salt před každým přidáním nových živočichů do akvária.

Obsažené prebiotické přísady dodatečně podporují integraci dusičnanů a fosfátů do živé bakteriální hmoty a tím zajistí přes nízké nutriční hodnoty nádherně živé, zářivé barvy LPS a SPS korálů. Pro trvalou aklimatizaci živočichů v akvarijních podmínkách a k dlouhodobé stabilizaci mikrobiálních podmínek doporučujeme používat mořskou sůl Tropic Marin® Syn-Biotic Sea Salt trvale. Každé obohacení vody touto symbiotickou mořskou solí automaticky dodává probiotické bakterie nezbytné pro udržení zdravých biologických procesů.