Vše pro vaše zdraví...
+420 731 372 222
CS
Přihlášení

Webové stránky MOIA - moderní interiérová akvária

Spuštění webové stránky MOIA

Moia - spuštění webových stránek

Rádi bychom vás pozvali na nově spuštěné webové stránky naší firmy, která je pro mořské akvaristy známá takřka dvacet let.

Na e-shopu uvidíte náš široký kompletní sortiment, který často poptáváte a nemáte o něm ucelený přehled. Mimo tradičního zboží pro mořskou akvaristiku zde naleznete i produkty našich dodavatelů pro sladkovodní akvária, zahradní jezírka a teraristiku. Nabídku budeme postupně ještě dále rozšiřovat.

Na homepage v menu naleznete záložku blog, kde se dozvíte spoustu informací, rad a návodů vycházejících hlavně z našich vlastních zkušeností.

Každou volnou chvíli jsme psali vlastní texty k produktům, překládali návody přímo z poskytnutých materiálů našich dodavatelů či výrobců a točili video návody pro snadné pochopení složitějších témat. Protože kdo jiný pochopí akvaristickou problematiku lépe, než sám akvarista. Jistě oceníte i vlastní fotografie, které po zpracování budeme postupně doplňovat.

Tím, že jsme sami dlouho ladili grafickou strukturu stránky spolu s navigačními kategoriemi v menu pro snadnou orientaci a jednoduché vyhledávání produktů, mimo jiné i např. podle právě řešeného problému, se tedy naše stránky stávají vítězem v anketě – nejdéle vznikající web v oblasti akvaristiky :-).

Stránky budeme ještě dlouho testovat a zdokonalovat, proto budeme rádi za vaše podněty a důležité připomínky. 

Věříme, že především našim tradičním zákazníkům – obchodníkům – náš web umožní velmi rychlou možnost reagovat na novinky v oboru a jejich rychlé zařazení do vlastní nabídky.

Pro začínající mořské akvaristy bude také jistě zajímavá sekce bazar, kde se pokusíme postupně zpracovat nabídku velkého množství funkční, levné, ale již použité techniky.

Pro náročnější „reefaře“ bude zase velmi zajímavá nabídka WYSIWYG, kde naleznou reálné „perly“ z naší nabídky.

Nezapomeňte se také přihlásit k odběru newsletterů, aby vám už neunikly žádné novinky, články nebo přidané fotografie.

 

Tým Moia