Vše pro vaše zdraví...
+420 731 372 222
CS
Přihlášení

Doprava živočichů

GO! Express & Logistics s. r. o.

... s péčí a ohledem na jejich potřeby

Mořské ryby, korály a jiné bezobratlé živočichy nebo rostliny zabalíme a pošleme certifikovanou
přepravní společností GO! Express & Logistics s. r. o. s doručením do 24 hodin od odeslání.

  • Cena přepravy po ČR do 15 kg je 599 Kč.

V ceně za dopravu živočichů je i možnost přiobjednat nějaký produkt z „neživého“ sortimentu,
avšak za uvedenou cenu by neměla překročit celková hmotnost jedné objednávky 15 kg.

Poznámka: Objednávku na neživé zboží je nutno vytvořit zvlášť (máme dva sklady – živý a neživý).
Zvolte dopravu GO! Express (ve výsledných fakturách bude jen jedna platba za dopravu).

Ryby a korály touto přepravou odesíláme každou středu (platba musí být uhrazena nejpozději v úterý).

Platba

  • Bankovní převod – platba dopředu převodem na účet


Minimální cena objednávky živočichů je 3 000 Kč.


 

Balení na transport živočichů

Způsob zabalení a pečlivé zacházení má nemalý vliv na úspěšnou přepravu živočichů. Zabezpečujeme řadu faktorů pro zajištění, aby zákazníkům byli dodáváni kvalitní živočichové v dobrém zdravotním stavu.
Důležité je použití akvarijní vody správné teploty a dodávka kyslíku. Akvarijní ryby a korály u nás balí pouze kvalifikovaní zaměstnanci, kteří rozumí jejich potřebám.
Před odesláním objednávky živočichy kontroluje odpovědná osoba, která ověří jejich zdravotní stav. Ryby před transportem nekrmíme pro zpomalení jejich metabolismu, lepší příjem kyslíku a také pro eliminaci kontaminace vody metabolickým odpadem během přepravy.
Živočichy balíme do polyetylénového sáčku s akvarijní vodou a pokud jde o ryby tak i s kyslíkem. Polyetylénové sáčky naplníme třemi díly kyslíku a jedním dílem vody. Po naplnění sáčku vodou a odpovídající rybou horní část plastového sáčku stlačíme, abychom vytlačili vzduch a poté sáček nafoukneme čistým kyslíkem. Horní část sáčku zakroutíme, ohneme a svážeme gumičkou, pro jištění živočichy balíme ještě do druhého přepravního sáčku, který utáhne a zpevní celé balení. Poté sáčky vložíme do polystyrénových krabic standardizovaných speciálně pro přepravu ryb a mořských korálů. Polystyrén je výborný na izolaci a udržení teploty vody, dále polystyrénovou bednu vložíme do vnějšího obalu – kartonové krabice, pro ochranu před poškozením. V případě potřeby přidáváme do beden vyhřívací sáčky, které pomohou regulovat teplotu živočichů během přepravy v chladném období.


Velikosti živočichů

Poslední číslo na konci kódu (001054-0000-3) označuje velikostní poměr vztažený na adultní případně juvenilní velikost daného živočicha.

Prosím, věnujte pozornost označení velikosti ještě před sanotnou objednávkou. 

0 = XS
 (tiny - extra small) / 1 = S (small) / 2 = SM (small medium) / 3 = M (medium) / 4 = ML (medium large) / 5 = L (large) / 6 = XL (extra large) / 7 = XXL (extra extra large)  

  • Vzhledem k druhové variabilitě nemusí objednaný živočich vypadat shodně s ilustračním obrázkem


Pro orientační ověření vzájemné snášenlivosti živočichů použijte tabulku 

U živočichů, které nemáme skladem, neuvádíme prodejní ceny, protože nejsme schopni tuto cenu garantovat. Po jejich naskladnění se cena zobrazí.