Vše pro vaše zdraví...
+420 731 372 222
CS
Přihlášení

Inovativní novinky z laboratoře – TRITON Habitats

Inovativní novinky z Triton laboratoře

TRITON Habitats

TRITON Habitats přizpůsobí doporučení z výsledků testů individuálním potřebám vašich živočichů

Firma TRITON Applied Reef Bioscience byla založena v roce 2008 a jako první na trh zavedla profesionální způsob stanovení hodnot vody v mořských akváriích pomocí HPLC (vysokoúčinné kapalinové chromatografie), ICP-OES (emisní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem) a dnes dokonce i prostřednictvím laboratorních testů N-DOC.

Společnost a její znalosti v průběhu času neustále rostou, takže nyní vlastní již 4 laboratoře po celém světě na 3 kontinentech.
Jedna z těchto laboratoří byla speciálně zřízena na Velkém bariérovém útesu, aby usnadnila práci v australském výzkumném středisku. Prostřednictvím dlouhodobého výzkumu na různých útesech po celém světě jsou odborníci z Tritonu nyní schopni pomoci všem svým zákazníkům, aby byli ve svém jedinečném koníčku ještě úspěšnější.


TRITON Habitats
 – první výběrové menu v Triton testech umožňuje přizpůsobovat nastavení vašeho účtu na Triton stránkách tak, aby doporučení, které se vám v profesionálních laboratorních testech ICP a N-DOC zobrazí, bylo „šité na míru“ individuálním potřebám vašich živočichů.

Při výběru správného biotopu (TRITON Habitats) se cílové hodnoty, význam i dávkování makro prvků, stopových prvků a nakonec i živin, počítají individuálně.

Další novinkou ve výsledcích testů je druhé výběrové menu s možností vybrat si časté problémy vyskytující se v akváriu, tento výběr se také zahrnuje do výpočtu, který pak nabízí naprosto konkrétní řešení pro vaši nádrž.

Následující informace vám pomohou určit správný TRITON Habitats k získání co nejpřesnějších informací z laboratorních analýz TRITON ICP a N-DOC.

Nový videovávod na registraci účtu, propojení čárových kódů (barcode) a vyhodnocení výsledků TRITON testů: