Vše pro vaše zdraví...
+420 731 372 222
CS
Přihlášení

*Přírodní čističi

Sestava čističů nádrží pro mořská akvária nabízejí přirozené řešení nejčastějších problémů s útesy, jako je agresivní růst řas, nadměrné deformace a zhutňování anaerobních písků.

Balíky čističů nádrží se skládají z fauny bezpečné vůči útesům, které biologicky zpracovávají řasy a organický odpad, aby efektivně  "vyčistili" mořské akvária. Balíčky řasy řídí růst řas a pomáhají udržovat čistou vodu, zatímco Detritus Attack Pack udržují hladinu amoniaku a dusitanů pod kontrolou tím, že neustále zpracovávají rozkladné látky přítomné v mořských akváriích. Nebo si vytvořte vlastní balíček čistíčů nádrží!
Vzhledem k tomu, že žádný druh není schopen vyřešit všechny negativní podmínky akvária, každý balíček čističů nádrží se skládá z několika druhů, které jsou pečlivě vybrány, aby pomohly obnovit rovnováhu vašeho akvária ve více urovních. Počet "čisticích prostředků" v každém balení je pečlivě vypočten tak, aby poskytoval maximální čistící výkon odpovídající velikosti akvária.
Algae Attack Packs pohltí řadu řas ve vašem akváriu: Zelený film bude vymazán hlemýžďovými řasami, vlasovými řasami kosenými pustošími a bublinovými řasami pod kontrolou krabů Emerald Mithrax. Členové těchto balení pomohou také minimalizovat různé mikrogy, včetně sinic. Soubor Ultimate Algae Attack Pack také představuje dvůr Jester Goby nebo Black Sailfin Blenny, známý svou nenasytnou chuť k vláknitým řasám.
Detritus Attack Pack je jedinečná kombinace exotické krásy a hrozivého přestupku proti rozkládajícím se organickým materiálům. Fancy serpentské mořské hvězdy a slimáky udržují vaše písečné lůžko proseté v jejich souvislém hledání detritus, udržovat jej provzdušněné udržovat životně důležité biologické procesy nalezené v horní vrstvě substrátu.
Oba balíčky Attack Pack se hodí pro jakékoli mořské akvárium, ať již začínáte nové akvárium nebo doplňujete stávající systém. Tyto prospěšné bezobratlé jsou však účinné pouze tehdy, pokud vaše akvárium je bezobratlé a bez medikovaných léků.
Ať už se rozhodnete spoléhat na balíček Algae Attack Pack nebo balíček Detritus Attack Pack, nebo dokonce i kombinaci těchto dvou pomocí našeho Build Your Own Packages, tyto zajímavé a prospěšné organismy pomohou zjednodušit údržbu akvária při současném přidání zásadní biodiverzity.

Akvária jsou uzavřené systémy, kde se koncentrace dovážených chemikálií a živinů postupně akumulují. Když jsou tyto materiály řádně odstraněny (vyváženy) pravidelnými změnami vody nebo biologicky zpracovány efektivně, je akvárium v rovnováze. Avšak jakmile dovoz živin přesáhne jeho rychlost vývozu, mnoho nežádoucích podmínek akvária se začíná projevovat ve formě agresivního růstu řas nebo přebytečného organického odpadu a detritu.
Zvyšování biologické rozmanitosti vašeho systému pomocí vhodného balení nádrží na čištění nádrží je přirozeným způsobem, jak zjednodušit pravidelný režim údržby. Dobré postupy akvarijního chovu, jako jsou pravidelné změny vody, správná údržba filtrů, kvalita výživy a sledování hladin dusičnanů a fosfátů, budou mít také tyto negativní účinky